Plannen voor 2023

Tijdens onze winterpresentatie is door onze “teammanager” Arnold de Roo een toelichting gegeven op de plannen voor 2023.

Lees meer »

Verslag Heidi / Ecuyers 27-28 aug. '22

Beetje laat misschien, dit verslag, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet zoveel zin in had om het te schrijven. Niet omdat het niet goed ging hoor, maar omdat het als een definitief einde voelt. Want ja, het seizoen zit er al op (veel te vroeg!!).

Lees meer »

Heidi / IDC Japan Legends CRT Assen 21 mei

Zo dan, daar zijn we dan, eindelijk mogen we weer raceeeen! Gek eigenlijk dat de pauze tussen Hengelo Varsselring en het volgende moment dat je weer het circuit op mag voor je gevoel zo mega lang duurt, terwijl we vorig jaar 'alleen maar' wat circuitdagen her en der gereden hebben. Nou moet ik zeggen dat toen ik deze ochtend wakker werd in onze fijne caravan en wat regendruppels hoorde vallen en de wind hoorde, ik wel dacht: 'tuurlijk, wij zijn ook weer in Assen..'. Dus ik zag 't even wat somber in, maar eenmaal weer aftellend naar de eerste Q1 begon 't echt wel weer te kriebelen. Ik had er toch wel naar uitgekeken om weer een keertje op de ZXR400 te rijden, die alweer ruim een half jaar heeft stilgestaan. En dan nu de eerste race in de Japan Legends klasse die CRT organiseert onder de vlag van IDC, is wel iets bijzonders. En deze motor, dat is toch wel mijn lievelingetje. De fun die je daarmee hebt is ongekend. Zo wendbaar, zo vertrouwd. Maar zou ik datzelfde gevoel na zo'n lange tijd nu ook weer ervaren, of ben ik 't allemaal verleerd..

Lees meer »