Plannen voor 2023

Gepubliceerd op 22 januari 2023 om 22:47

Tijdens onze winterpresentatie is door onze “teammanager” Arnold de Roo een toelichting gegeven op de plannen voor 2023.

 

Heidi:
Door wijzigingen in de reglementen en het feit dat de CB500 trophy niet langer is opgenomen in de volledige competitie van de Belgian Twin Trophy stonden we voor een uitdaging! Na een aantal teamgesprekken hebben we besloten om de Belgian Twin Trophy te gaan rijden in de Stocktwin 650cc klasse! Na enig zoekwerk is de keuze gevallen op een Suzuki SV650 Stocktwin! Deze motor is aangeschaft en zal de komende weken omgebouwd worden conform alle reglementen! We hopen op leuke battles en mooie races met Heidi! Een nieuw avontuur breekt dus aan!!

 

René:
Na het behalen van de 6e plaats in het klassement zijn we allemaal wel beginnen te denken. Wat zou het mooi zijn om het podium te bereiken in de Benelux Trophy SSP 600! De doelstelling voor 2023 is dan ook om het podium te behalen! De Kawasaki zal verder geprepareerd en aangepast worden om deze doelstelling te behalen! We gaan zien wat het jaar brengt, maar met de juiste focus gaan we hopelijk een eind komen!

De kalenders zijn nu bekend, de plannen zijn bekend en onze teamdoelstellingen zijn duidelijk! Daarnaast werden de plannen door de aanwezigen vol enthousiasme ontvangen!!

Lets go Racing in 2023!!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.