Hengelo gld Varsselring 6-7 mei

Gepubliceerd op 8 juni 2023 om 20:35

Verslag door Heidi :

Hengelo Varsselring, het zit er gewoon alweer op. Voor mij was het een weekend waar alles in zat. Nouja, bijna alles..
Ik heb namelijk mijn eigen deelname moeten skippen vanwege mijn knie. Dat viel me zwaar. Iedere keer dat je niet kunt rijden is al vervelend, al hoort dat er soms ook bij. Maar Hengelo, dat is toch wel een geweldig mooi evenement en een kick om daar je rondjes te rijden. Dat wil je echt niet missen. Dus kwamen de nodige traantjes en boosheid er soms wel aan te pas, maar gelukkig hadden we weer onze lieve toppers om ons heen die me opvingen. Daarbij natuurlijk ook m'n eigen lieve René, waar ik giga trots op ben. Want hoe hij gereden heeft.. ongekend. En volgens mij vond hij het maar al te fijn met mij als zijn persoonlijk assistente om zich heen😋 (en dat deed ik met veel plezier), al hoop ik dat dit iets eenmaligs was en dat ik gewoon zelf weer de motor op kan klimmen de volgende keer, haha. Dus, al met al was het een heel mooi weekend, met een lach en een traan. Met onze schatten van kinderen erbij, fijne mensen om ons heen en veel leuke bezoekers ❤️

Hopelijk kan ik over 2 weken rijden tijdens de Ducati Clubraces op Assen. Dat moet gewoon 🫣😇 de mri voor de knie is pas op 21 juni, maar hopelijk kan ik toch nog eerder terecht. Afwachten maar!

Uitslag Races René SSP:

- René had een hele goede start en kroop al direct goed naar voren. Hij reed een geweldig mooie wedstrijd en heeft P5 gehaald!

-  De concurrentie hielden René in het vizier en kwamen steeds dichterbij, terwijl René in deze race zijn pr weer wist aan te scherpen. Door een tikkeltje aggresieve inhaalactie kon René een bocht tijdens de laatste ronde niet meer halen en eindigde hij op P9. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.