Heidi en het seizoen 2022..

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 16:33

Heel erg gaaf, alles wat er nu gaande is voor René om hem aan het racen te krijgen na zo'n fantastisch enerverend jaar waarin er voor ons heel veel op motorgebied is gebeurd.

We hadden niet verwacht dat het zo zou lopen, dat 'we' nu plannen aan het maken zijn om allebei te gaan racen in 2022. Want ja, ik ga inderdaad ook racen..

Eind 2020 waren we plannen aan het maken voor 2021 om demo's te rijden met allebei een eigen classic motor (foto´s zijn niet te missen op de site en op Facebook) die door  Frank Kreuwel en met een beetje hulp van René opnieuw zijn opgebouwd. Enkel de demo Luttenbergring is het geworden (ivm corona) en hier en daar wat vrij rijden op circuits (Assen, Lelystad en Ecuyers) en Pottendijk Emmen. Dit is overigens ook de enige ervaring die ik heb opgedaan qua rijden op afgesloten terrein. In 2020 dan nog 1x Assen met instructeur en ook een weekend Pottendijk. 

En nu? Nu gaan we 'ineens' allebei racen?!
Ja! Onwerkelijk bijna, ik kan het nog steeds niet geloven dat we dit gaan doen. Dat dit jaar zóveel gebracht heeft dat we nu weer een nieuw pad inslaan. Ik besef het gewoon nog niet echt.
Steeds gaat hetzelfde zinnetje door mijn hoofd: 'ik ga racen.. ik ga gewoon echt racen..'.
Maar dat besef dat komt wel. Zodra ik me de allereerste keer moet gaan kwalificeren denk ik...

Ik ga zelf namelijk deelnemen aan de CB500 Trophy< klik voor meer info

Dus ik stap inderdaad over naar een Honda, maar de kleur groen gaat wel terugkomen hoor.. :)

Jarno Klein Zandvoort heeft mij benaderd om hieraan deel te nemen. We hebben hem ontmoet op Pottendijk Emmen in 2020 waar hij met zijn mooie Honda CB400 reed (door hem gebouwd). Jarno heeft een CB500 in zijn bezit en die gaat hij compleet ombouwen en klaarstomen voor de competitie, waarna ik ermee mag gaan rijden. Jarno is zelf monteur van beroep en hij beleeft veel plezier aan het sleutelen en is ook een groot motorsportliefhebber. Zijn enthousiasme is zo aanstekelijk, dat ik ernaar uit kijk om met hem dit avontuur aan te gaan! Ik kende de CB500 Trophy niet, maar online is er genoeg over te vinden en het lijkt me ontzettend gaaf en vooral leerzaam. Ik stap voor mijn gevoel een compleet nieuwe wereld in, vol enthousiasme maar ook met veel spanning en stiekem ook met een beetje onzekerheid over mijn eigen kunnen.
Maar, ik ga het aan! Ik zie het als een uitdaging om mijzelf hierin te ontwikkelen en wat het allerbelangrijkste is: veel plezier beleven aan weer een mooi en nieuw avontuur!

 

Wil je ons hierin steunen? Neem dan contact met ons op! 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.