Test

Pottendijk (Emmen) 2020 was het begin van onze race-avonturen. Samen met onze kinderen hebben we ons het hele weekend op en naast de baan vermaakt. Daar reed ik  (René) en mijn vrouw Heidi met mijn huidige circuitmotor (toen straatmotor). Heidi op zaterdag en ik op zondag. Zo leerden we veel mensen kennen en leek het ons leuk om een ZXR400 aan te schaffen. Dit werden er uiteindelijk 2!

 

2021 reden we weer een 2-daagse op Pottendijk met onze Zxr400's. Hier hebben we heel veel rijtijd benut en kwam ik alleen maar binnen om te tanken. Om vervolgens de baan weer op te sturen en meters te maken Daarna reden we trackdays in Frankrijk (Ecuyers). Via via kwam de kans om mee te doen als 4e rijder in het TTU-Racingteam tijdens de 5uren van Assen. Dit was een mooie belevenis en werden we met het team 2e op 3 sec. afstand van de nummer 1 in de light klasse.

 

Na een mooie trainingsdag op Assen met zowel de Zxr400 als de ZX-6R was het tijd om met de Zxr400's de Classic Demo in Luttenberg te rijden. Heidi en ik vonden het geweldig om op een stratencircuit rond te gaan en hier kijken we dan allebei met een goed gevoel op terug!

 

Eén week later kreeg ik de kans om mee te doen met het team 'De bonte kiele' uit Nieuwleusen aan de 180 van Assen. We werden winnaar van de supersport 600 en gingen met een mooie beker naar huis!

 

Met een progressie om trots op te zijn is er veel gebeurd op én naast de baan. Met de mensen om mij/ons heen hebben we besloten om te gaan racen in 2022. En daarbij kan ik uw hulp goed gebruiken.

 

Het doel is om te gaan deelnemen in de BeNeLux Trophy. Met 9 verschillende circuits verdeelt over de Benelux en Duitsland. O.a. het TT-circuit Assen tijdens JACK's Racingday met 45.000 bezoekers in 2021 en het stratencircuit van de Varsselring Hengelo staat op de kalender. Ook Spa Francorchamps in België is een erg mooi evenement. 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn om mij op weg te helpen dan kunt u altijd contact opnemen middels onderstaand contactformulier of met

Arnold de Roo (06-20190064) en vragen naar de mogelijkheden.